Onze werkwijze

Daily Health & Fitness beschikt over een speciaal ingerichte fitness studio voor 1 op 1 trainingen. Bij ons kun je op een afgesproken tijd en in alle privacy sporten onder begeleiding van een Personal Trainer. Ook kan je voeding- en leefstijl advies krijgen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek worden jouw haalbare budget,  doelstellingen en mogelijkheden besproken en een behoeftebepaling vastgesteld.  Wij werken met een gezondheid-questionnaire die je kunt  invullen zodat wij een goed beeld hebben van je algehele gezondheid en hierbij rekening kunnen houden met de training. Ook kun je kiezen voor een algehele fitheidstest om de conditie en belastbaarheid te meten.

Stappenplan Personal Training / Gezond Leefstijl Coaching bestaat onder andere uit:

–          Uitleg en toepassen van functioneel bewegen

–          Voedingsrichtlijnen

–          Bewegingsanalyse

–          Leren toepassen van C.H.E.K Primal Pattern Movements ™ technieken m.b.t. de dagelijkse beweegpatronen te versterken                (bukken, tillen, draaien, hurken, etc.)

–          Mogelijkheid van Mental coaching om de psychologische kant van sporten, afvallen en gezonde leefstijl beter inzichtelijk                    te krijgen en om nieuwe gezonde patronen aan te leren.

–          Indien nodig een doorverwijzing naar een van onze specialisten voor een sport(medisch) onderzoek.

Wij bieden maatwerk in een aangename setting met veel persoonlijke aandacht voor het behalen van jouw wensen. Alle trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en wij innoveren constant door te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied en gebruik te maken van de nieuwste beschikbare technieken en trainingen in onze branche.